🎄 Julklappstips

SvĂ„rt att vĂ€lja julklappar? DĂ„ har vi ett tips om en present som rĂ€cker hela Ă„ret. Ge bort ett medlemskap i NordvĂ€stra SkĂ„nes TrĂ€dgĂ„rdsförening till nĂ„gon som du vet uppskattar trĂ€dgĂ„rd, odling och gemenskap med andra med samma intresse. LĂ€s mer och bestĂ€ll medlemskap pĂ„ www.svensktradgard.se.

🎄 Uppdatera kontaktuppgifter

Vi behöver din hjÀlp med att uppdatera vÄrt medlemsregister med e-postadress och mobilnummer. PÄ sÄ sÀtt hjÀlps vi Ät att minska de ökande kostnaderna för medlemsutskick, som du kommer att fÄ oftare frÄn 2023. Mejla till Jutta.Lindh@nvsktradgard.se.

🎄 Familjemedlemskap

I nr 6 av HemtrÀdgÄrden bifogades en inbetalningsavi för 2023 Ärs medlemskap. För registrerade familjemedlemmar pÄ samma bostadsadress som ordinarie medlem har avgiften höjts, enligt beslut pÄ Ärsmöte 2022, till 70 kr, varav 20 kr Àr administrationsavgift till Riksförbundet Svensk TrÀdgÄrd. Oregistrerade familjemedlemmar behöver frÄn 2023 anmÀla medlemskap och bli registrerade för att kunna delta i föreningens resor och aktiviteter. AnmÀl medlemskap via Riksförbundet Svensk TrÀdgÄrds hemsida, www.svensktradgard.se.

🎄 Bli medlem

AnmĂ€l dig via Riksförbundet Svensk TrĂ€dgĂ„rds hemsida, www.svensktradgard.se. Som medlem i NordvĂ€stra SkĂ„nes TrĂ€dgĂ„rdsförening Ă€r du ocksĂ„ medlem i Riksförbundet Svensk TrĂ€dgĂ„rd med mĂ„nga förmĂ„ner, t ex den omtyckta  tidningen HemtrĂ€dgĂ„rden med 6 nummer per Ă„r, trĂ€dgĂ„rdsrĂ„dgivning, rabatt pĂ„ resor och hos olika samarbetspartners, försĂ€kring under deltagande i vĂ„ra arrangemang. I vĂ„r trĂ€dgĂ„rdsförening fĂ„r du ett lokalt Ă„rligt program med varierade och uppskattade aktiviteter. Årsavgiften för 2023 Àr 325 kr och att lĂ€gga till en familjemedlem kostar endast 70 kr.